Kleurplaten

Op dit moment zitten heel veel mensen thuis, velen voelen zich best eenzaam en ervaren elke dag als kleurloos. Dit komt allemaal door het coronavirus.

Vooral zorgafhankelijke mensen ervaren de eenzaamheid enorm. Ze mogen geen bezoek ontvangen, ze kunnen de deur niet uit om een frisse neus te halen en het dagelijkse uitzicht is ook niet echt geweldig.

Tijd dus om iets te regelen dat we wat meer kleur aan elkaar en onszelf kunnen geven!
Wij willen iedereen de gelegenheid geven om te gaan kleuren. Voor jezelf in huis, maar zeker ook om uit te delen aan opa, oma, vrienden, familie of wat denk je van je buurman of buurvrouw.

Laat anderen weten dat jij ook aan ze denkt door het uitprinten van één van de kleurplaten en die vervolgens door de brievenbus te doen of per post op te sturen.
Het maakt niet uit hoe oud je bent, kleuren vindt iedereen leuk. Het is gezellig en zorgt voor een stukje ontspanning. Om niet te vergeten dat je er later anderen er ook nog blij mee kunt maken.

Dus klik op een kleurplaat, download jouw kleurplaat en print deze uit.

Pak je stiften of potloden erbij en kleuren maar!

Ben jij straks ook zo blij en trots op je werk? Maak er een foto van waarbij jij jouw eigen kleurplaat vasthoudt en e-mail die foto en natuurlijk de kleurplaat zelf naar info@stichtingmvi.nl

Ook willen we je uitdagen om je foto te delen op jouw social mediakanalen. Hoe leuk zou het zijn om je vijf beste vrienden te taggen en uit te dagen om ook te gaan kleuren?!

Stop de Eenzaamheid en doneer vandaag nog!

P.s. Je mag deze kleurplaten uitprinten, kleuren en uitdelen. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram